Обесилият се мъж сам вързал краката и ръцете си
Обесилият се мъж сам вързал краката и ръцете си / netinfo

30- годишният Малин Кирилов Маринов се  е обесил, като с едно въже, първо е вързал краката си, а след това стегнал с примка и ръцете си. При първоначалния оглед следи от насилие не са установени, но се чака заключението на съдебния лекар, коментира за Дарик директорът на ОД МВР- Кюстендил комисар Георги Джоглев.

Младият мъж е открит в заключеното си жилище от майка му- Жулиета, която припаднала. По- късно съсед вижда припадналата жена, трупа и сигнализира в полицията. Майката тръгнала да търси сина си, след като от фирмата, където работи се обадили да попитат, къде е и защо не е отишъл на работа.

Малин Кирилов е оставил предсмъртно писмо, в което описва накратко, че живота му е станал прекалено сложен и не може да се справи със ситуацията. В него той не обвинява никой за постъпката си, потвърдиха за Дарик от полицията. Предстои да се направи и графологична експертиза на писмото.

30- годишният мъж е баща на едно дете. В партера на къщата, където живее, семейството му държи магазин за строителни и железарски материали.