Марек отива в Измир, воден отново от Джеки. Дани Младенов остава.
Марек отива в Измир, воден отново от Джеки. Дани Младенов остава. / netinfo

  Георги Димитров- Джеки остава ст. треньор на ПФК "Марек"- Дупница и през пролетния полусезон. Той води отбора в последните 3 кръга от есента.

  "Джеки е единствения български треньор, който отговаря на мойте изисквания. Не можах да се разбера с треньор от чужбина", заяви за Дарик президентът на клуба Йордан Андреев. Според него, в края на есенния полусезон "Марек" е показал по- стойностна игра и е създал толкова положения, колкото през целия полусезон.

  "Марек" започва подготовка на 9- ти януари, в 11 ч. на стадион "Бончук". Отборът ще остане до 20.01 в Дупница, след което пътува за първия си лагер в Сандански, до 2- ри февруари.

  От 2 до 10. 02 дупничани ще тренират отново в Дупница и на 11 февруари тръгват за Измир. По време на лагера в Турция, "Марек" ще изиграе 4 контролни срещи, с Денизлиспор, Маниса и Алтай- Кършияка. 

  Първата контрола е на първи или втори февруари с "Малеш"- Микрево, следват спаринги с "Велбъжд- Кюстендил" и "Миньор"- Перник.

  Младешкият национал Даниел Младенов твърдо остава в отбора, заяви Й. Андреев. Засега няма конкретни оферти към Еньо Кръстовчев.