Коледна изненада за децата от училището в Трекляно от ротарианци
Коледна изненада за децата от училището в Трекляно от ротарианци / Ротари клуб- Кюстендил

Коледно дарение за децата от Основно училище в с. Трекляно, направиха от Ротари клуб Кюстендил и младежката фракция Ротаракт клуб София Сити.

Ротари клуба в Кюстендил посрещна на ежегодното му посещение тазгодишния си Дистрикт Гуверньор д-р Димитър Димитров. Той уважи празника на клуба -14- тия рожден ден. Кузата на партито тази година беше обединена с тази на Ротаракт клуб София Сити и събраните средства пристигнаха при децата в училището в село Трекляно. Освен нужните тетрадки, химикали, моливи, боички, блокчета за рисуване, топки, масички и столчета за предучилищната група, децата получиха и лакомства.

Коледна изненада за децата от училището в Трекляно от ротарианци
netinfo

Елка Бойкова- директор на училището, благодари за помощта, явно смутена от жеста на непознатите й младежи от София. Децата очакваха гости, но не знаеха за изненадите.
„След като намериха лакомствата по коледните торбички, децата отвориха сърцата си и ни дариха с невероятен концерт. Не можехме да се разделим", разказаха от Ротари клуб Кюстендил. „Оказа се, че Митко от Ротаракт София Сити много бързо се сприятелява и имат доста общи теми с децата".

Коледна изненада за децата от училището в Трекляно от ротарианци
netinfo