Кметът твърдо зад треньора на ФК Велбъжд. Няма напрежение в клуба.
Кметът твърдо зад треньора на ФК Велбъжд. Няма напрежение в клуба. / netinfo

  Старши треньорът на общинския ФК "Велбъжд" Росен Илков ще си тръгне последен от клуба, потвърди позицията си кметът Петър Паунов. Той отрече да се е срещал с играчите, заради това, че има напрежение в клуба.

  "Винаги, когато имам време спирам на стадиона за да видя как се харчат общинските пари. Играчите са общински служители и трябва да се държат, като такива, а не да се разхайтват по джапанки. Трябват душа, сърце и мъжество, да бъдат за пример", заяви за Дарик Петър Паунов. Той обяви за приоритет детско- юношеската школа, в която има над 200 деца. Всяка седмица треньорският щаб на мъжкия отбор провежда по една тренировка с децата. "Надявам се тези деца, след 1-2 години да бъдат гръбнака на отбора. Ще бъдат облечени с необходимата екипировка и ще се полагат всички грижи за тях", допълни кметът.

  Паунов бе категоричен, че последния човек, който ще си тръгне от отбора е ст. треньора Росен Илков. "Безкрайно съм доволен и от двамата треньори и от хората, които им партнират. От отношението и вниманието към децата", заяви Паунов. / Чуй и коментара му за загубата в Сапарева баня /