„Клъстер за иновативни решения за уелнес и здраве  - обединение на иновации, високи технологии и медицинска експертиза
„Клъстер за иновативни решения за уелнес и здраве - обединение на иновации, високи технологии и медицинска експертиза / dariknews.bg

„Клъстер за иновативни решения за уелнес и здраве" ООД - обединение на иновации, високи технологии и медицинска експертиза.
Идеята за създаването на „Клъстер за иновативни решения за уелнес и здраве" ООД възникна от идентифицирана необходимост за свързващо звено между иновациите, високите технологии и услугите за здраве и уелнес. Обединяването на софтуерни компании, иновативни стартъпи и медицинска експертиза ще дадат концептуално нови продукти и услуги. Подобряване на достъпа на клиента и обществото като цяло до услуги със здравен характер ще бъде в основата на нова продуктова линия разработена от учредителите и нови привлечени членове на клъстерното обединение.
Клъстерът си поставя за цел да развие нови продукти свързващи медицинските и здравни услуги с новите технологии - основна цел е подобряване на достъпа на клиентите и обществото до висококачествени услуги водещи до повишаване на качеството на живот на населението.