Ремонт на закритата лекоатлетическа писта
Ремонт на закритата лекоатлетическа писта / Влади Владимиров
Започна ремонта на закритата лекоатлетическа писта на спортен комплекс “Осогово”, където ще бъде положена нова настилка, ще бъде подменено осветлението и ще се поставят 13 газови топлообменници за отопление на пистата и закритата многофункционална зала по тенис на корт и футбол.
 
“Лекоатлетите ще имат възможност да тренират в нормални условия и да провеждат състезания. Бяхме им длъжници до момента. Старата настилка е със сравнително запазени качества и ще бъде използвана за оформяне на 2 коридора на външната лекоатлетическа писта”, каза в интервю за Дарик Васил Гиков, зам.- директор на ОП Управление на общинската собственост.

Ремонт на закритата лекоатлетическа писта
Влади Владимиров
 

Проектът, подготвен от Община Кюстендил е на стойност около 300 000 лв. Средствата се осигуряват от Министерството на младежта и спорта, които са провели тръжната процедура и са избрали изпълнител на обекта. Крайният срок на ремонтите дейности е до края на годината.
Министър Красен Кралев обеща финансиране за нова закрита лекоатлетическа писта в Кюстендил, по време на награждаването на Атлет на годината 2017, през месец- януари.

Ремонт на закритата лекоатлетическа писта
Влади Владимиров

Ремонтирани ще бъдат и прилежащите коридори, и офиси от западната страна на стадион “Осогово”.
 
Дарик- Кюстендил