КК Шурикен на БП
КК Шурикен на БП / netinfo
711 деца от 11 държави участваха в 22- то Балканско първенство за деца в Истанбул, Турция. Карате клуб "Шурикен" взе участие с 14 деца. Емил Димитров беше съдия на първенството, а Веселин Димитров и Джесика Димитрова бяха треньори към националния отбор на България и извеждаха децата в срещите по ката и кумите.
 
Изключителен успех за Владимир Назъров от карате клуб “Шурикен” на Балканско първенство по олимпийско карате за деца в Истанбул, Турция- III място на ката при 13- годишните, като спечели 3 срещи и загуби само от шампиона, който е представител на домакините с 3 на 2 съдийски гласа.

КК Шурикен
netinfo

Деян Миленков направи изключителен дебют на - III място на кумите в категория -50 кг. при 11- годишните, като за бронзовия медал победи състезателя на домакините за 23 секунди, с резултат 10:0.

КК Шурикен
netinfo

Трите отбора на КК "Шурикен", които представляваха България в дисциплината отборно ката се окичиха с медали и вдигнаха купи в три възрастови групи.
12-13 годишни- II място за Янислав Миленков, Радин Тихолов и Владимир Назъров.

КК Шурикен
netinfo

10-11 годишни- III място за Деян Миленков, Радослав Йорданов и Мартин Василев.

КК Шурикен
netinfo

8-9 годишни- II място за Асен Миланов, Божидар Сотиров и Лъчезар Петров.

КК Шурикен
netinfo

На крачка от медалите останаха:
Георги Матуски- V място на ката при 12- годишните като загуби в битката за бронзовия медал 3: 2 гласа от представител на домакините;
Асен Миланов- V място ката при 9- годишните;
Искрен Тодоров- V място ката при 10- годишните;
Лъчезар Петров- VII място ката при 9- годишните;
Мартин Василев- VII място кумите при 11- годишните.

Християн Василев, Красимира Анастасова, Владимир Котев направиха достоен дебют и спечелиха по една среща.

България спечели 1 златен, 2 сребърни и 3 бронзови медала, като каратеките от КК "Шурикен" Кюстендил спечелиха пет от шестте медала на България.

КК Шурикен
netinfo

Всички треньори и съдии, пътували с националния отбор се гордеят с достойното представяне на бъдещото поколение български каратеки.
 
КК Шурикен