Кулинарна работилница с деца се проведе в ДГ "Слънце" в Кюстендил. След няколко забавни игри, децата с помощта на родителите си направиха плодови близалки.
Работилницата е част от кампанията "Повече зеленчуци и плодове, по-малко тесто и захар". Идеята е на Джейми Оливер, който е създал движение "Ден на Революцията в храненето", посланици в България са фондация "За храната".
Тази кампания се провежда в 120 страни на 18 и 19 май 2018 г. В България кампанията обхваща около 2 000 деца.
Кулинарна работилница се проведе в Кюстендил и с деца от 1-ви "а" клас в училище "Даскал Димитри".
Дияна Мечкова
Дияна Мечкова
Дияна Мечкова
Тази кампания се провежда в 120 страни на 18 и 19 май 2018 г. В България кампанията обхваща около 2 000 деца.
Кулинарна работилница се проведе в Кюстендил и с деца от 1-ви "а" клас в училище "Даскал Димитри".