Илиан Тодоров в Дупница
Илиан Тодоров в Дупница / netinfo
Водачът на листата на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” в 10-МИР Кюстендил – Илиан Тодоров се срещна със симпатизанти в Дупница и представи листата с кандидати за депутати.
“Болниците трябва да са държавни, а не търговски дружества. Българите не трябва да доплащат за своето лечение”, заяви Илиан Тодоров. Патриотът подчерта, че днес българското здравеопазване е с най- ниско качество в Европа. По думите му, най- големите недостатъци са чакането за скъпи операции, увеличаването на плащанията от джоба на пациентите  и изтичането на медицински кадри извън България, заради мизерното заплащане. Тодоров цитира доклади, според които България е на второ място по смъртност в света след африканската държава Лесото.

Илиан Тодоров в Дупница
netinfo


“Обединени патриоти” настояват за формиране на държавен фонд за народното здраве, който да поема абсолютно всички разходи за медицински грижи и дейности, както и целия диагностичен и лечебен процес, за закриване на Здравната каса и спиране на източването на средства.
Водачът на листата Илиан Тодоров припомни, че АТАКА многократно предлага в 42-то и 43-то Народно Събрание премахването на ДДС за лекарствата.

Илиан Тодоров в Дупница
netinfo


Пред дупничани националистът беше категоричен, че центровете за Бърза медицинска помощ трябва да са изключителен приоритет на държавата. „Само с номер 17 на изборите можете да спрете сегашния абсурд, бедните българи да умират, ако нямат пари за лечение”, заключи водачът на листата на “Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” в 10-МИР Кюстендил – Илиан Тодоров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Дарик- Кюстендил