ДГ Първи юни
ДГ Първи юни / netinfo
Детска градина „Първи юни”- Кюстендил отвори врати за своите деца в днешния празничен ден. Празникът започна по стар български обичай с питка и мед. Знамето със символа на детската градина бе тържествено развято, под звуците на химна на ДГ «Първи юни». Родители, деца и гости се насладиха на богата музикална програма, подготвена от учителя по музика Павел Чавдаров и учителите на предучилищните групи.

ДГ Първи юни
netinfo

ДГ Първи юни
netinfo


Тържествено откриха новата учебна година и децата от ДГ „Първи юни” в село Соволяно. В двора на санираната и обновена сграда, гости бяха  кметът на селото Пламен Илиев, секретарят на  читалище «Светлина» Корнелия Чизмова и много родители. Децата зарадваха гостите с много песни и танци.

ДГ Първи юни
netinfo

«Нека да бъде честит  този ден. Нека  така вълнуващ  да бъде и всеки следващ ден под покрива на ДГ „Първи юни” . Детската градина е първото стъпало от стълбата, която води към  познанието и ние де ще изкачваме по нея ръка за ръка.
        Пожелавам ви да растете, да играете и да се учите тук   с желание и с интерес!  Да намерите нови приятели, да сбъдвате мечтите си.
        На вас,  колеги,  с душа и сърце, с търпение и обич да съвместявате ролята на родител, на приятел и учител.
        На вас, родители, доверете ни се и ви уверяваме, че   ще се гордеете с вашите деца и бъдещи ученици.
        Спорна учебна година за всички нас! Бъдете здрави и носете в себе си доброто!” с тези думи се обърна към  децата, гостите и към своите колеги, директорът на детското заведение Даниела Виткова.
 
Дарик- Кюстендил