Цветан Цветанов в Дупница
Цветан Цветанов в Дупница / netinfo
"ГЕРБ държи на демокрацията и на правовия ред. Нека тези, които искат да премахнат демокрацията, не ги допускаме в следващия парламент. Ако някой политик, който иска да бъде във властта, твърди, че демокрацията не е дала нищо, то той не заслужава да управлява. Това означава, че искат да ни върнат в тоталитаризма. Дупница е дала много за демокрацията на България - барикадите и всичко това, което направиха дупничани тогава." Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ, Цветан Цветанов, по време на среща с жители на община Дупница.

Цветан Цветанов в Дупница
netinfo


На срещата присъстваха водачът на листата за Кюстендилска област - Кирил Калфин, кметът на Дупница инж. Методи Чимев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, общинският координатор на ГЕРБ - Дупница и кандидат за народен представител Ивайло Константинов, както и останалите кандидати - Виктор Янев, Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Мая Спасова, Марта Желязкова - Копанарска и Даниела Стоянова.

Цветан Цветанов в Дупница
netinfo


Пред присъстващите Цветан Цветанов заяви, че е важно ГЕРБ да победи на тези избори, защото БСП не предлага реални решения за България. "Единственото, към което се стремят, е как да вземат властта. Те могат само да консумират властта, без да правят полезни политики за хората. В момента кметовете на българските общини се нуждаят от стабилно правителство, за да не се повтаря отново 2014 г.", каза той.
Цветанов подчерта, че благодарение на стабилното правителство но "Борисов 2", парите са постъпвали в местните бюджети и така са финализирани важни инфраструктурни проекти в цялата страна.

"Не е важно само да спечелим, а да победим с убедителна разлика от поне 11%", заяви още той. Цветан Цветанов обясни, че политиката на ГЕРБ е кристално ясна - харчи се толкова, колкото се изкарва.

Цветан Цветанов в Дупница
netinfo


По време на срещата той подчерта, че основният приоритет на ГЕРБ е образованието. "Важно е, когато завършват образование младите хора, да знаят, че ще бъдат конкурентноспособни на пазара. И да можем да се направи връзка между местна власт, бизнес и образование", посочи Цветанов. Той бе категоричен, че следващият министър на образованието ще бъде на ГЕРБ.
"Дупница и област Кюстендил ще имат високо представителство в следващия парламент. И аз искам да благодаря на г-н Константинов и на г-жа Чеканска, че приеха тази отговорност - да бъдат в силния отбор на ГЕРБ, с капитан г-н Кирил Калфин. Нека да си пожелаем Дупница да има своето представителство в следващия парламент", каза още Цветанов пред дупничани.

Цветан Цветанов в Дупница
netinfo


Той посочи, че ПП ГЕРБ няма вече да даде властта по този начин и да прави компромиси, визирайки оставката на кабинета. "ГЕРБ ще направи стабилно правителство с 4-годишен мандат, БВП - 120 млрд. лв. до края на мандата, за да можем да увеличим заплатите и пенсиите", обясни Цветанов.
Той бе категоричен, че БСП, ДПС и ДОСТ не могат да бъдат част от каквото и да е управление. "Над всичко е България и над всичко са националните интереси. ГЕРБ може да води България по единствения път, европейския, и да направи така че страната ни да бъде чута в Брюксел, така както го правеше досега правителството на Бойко Борисов", категоричен бе Цветанов.

Кметът на община Дупница инж. Методи Чимев заяви пред присъстващите, че градът е това, което е, благодарение на ПП ГЕРБ и на управлението на Бойко Борисов. "В този град, за последните 6 години, влязоха 61 млн. лв. В Дупница се санират 24 блока, има подготвени още 63. Това е пак благодарение на ГЕРБ и на кабинета "Борисов", подчерта инж. Методи Чимев.

Кандидатът за народен представител от Дупница Ивайло Константинов заяви, че никой не може да отнеме доверието, което е изградило правителството на Борисов, пред европейските партньори. "Всекидневните резултати, които постигаме, водят до това доверие", подчерта Константинов. "Зависи от всички нас, не дали ще победим, а с колко. Нека както винаги сме били сред първенците в България, покажем и сега, че сме си заслужили това признание и отново да се наредим сред челните места", каза кандидатът за народен представител от Дупница. Константинов призова за максимална активност и мобилизация. "На 26-ти март подкрепете ГЕРБ с номер 11 в интегралната бюлетина, защото моментът е преломен за страната ни и за нейното развитие", посочи той.

Цветан Цветанов в Дупница
netinfo


Кандидатът за народен представител от Дупница Радослава Чеканска благодари за оказаната чест да бъде в силния отбор на ГЕРБ в Кюстендилска област. Пред присъстващите тя заяви, че това ще бъдат едни изключително тежки избори. "Като човек, който е работил дълги години в образованието, искам да кажа нещо, което ми направи впечатление. Преди дни, на своя пресконференция, министърът на образованието изложи теза, че Национална програма "Оптимизация на училищната мрежа" ще бъде финансирана с 30 млн. лв. Това ще бъде пагубно за образованието, защото тази програма покрива обезщетенията на съкратените и пенсионирани учители. Тя покрива финансирането при закриване и преобразуване на училищата. Това означава, че служебното правителство готви геноцид на българското образование", каза Чеканска. Тя подчерта, че ПП ГЕРБ е заложила като свой основен приоритет образованието. "Това правителство не е нито служебно, нито експертно - това е правителство на БСП. А не трябва да позволяваме БСП никога повече да бъде в управлението на България. Сигурна съм, че всички тук, за доброто на България, на 26-ти март ще гласувате с номер 11 в интегралната бюлетина", посочи Радослава Чеканска.
 
 Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Дарик- Кюстендил