Андрей Новаков:Единствено ПП ГЕРБ  вярва и залага на младите
Андрей Новаков:Единствено ПП ГЕРБ вярва и залага на младите / Дима Кирилова,Дарик радио

Избори за ЕП 2014г.

Кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Андрей Новаков заедно с народният представител и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин се срещнаха и разговаряха с граждани в мобилна приемна, разположена пред офиса на партията в Кюстендил.

"Виждате, това ПП ГЕРБ - млади хора, чисти и неопетнени. Сигурен съм, че ви е по- приятно да виждате тези лица, отколкото водачите на другите листи- стари муцуни, които съм сигурен, че нищо повече не могат да дадат. Всъщност, те нищо не са дали досега, а са откраднали каквото са могли.

Това е нашето бъдеще- младите хора, тези, които ще обновят не само ПП ГЕРБ, но и в ЕП ще работят за България. След като чуете Андрей Новаков, аз съм убеден, че всички ще посегнем към бюлетина № 18, защото това е пътя, да си отиде това пагубно правителство, което в момента управлява България", заяви Кирил Калфин.

"Аз съм на 25. Няма друга партия, която да е заложила толкова на младите си хора, да е повярвала и да ги е подкрепила.Няма други, които да искат толкова младите да се върнат в България.Аз знам какъв Кюстендил би могъл да бъде, когато младите хора се върнат и решат да останат тук. Сред моите приоритети ще бъде младите предприемачи да бъдат максимално облекчени, когато решат да започнат бизнес. Защото младите по начало са креативни, действени. Те са готови сами да създадат заетост, а не да чакат такава.Затова е много важно, когато младия човек реши да започне свой бизнес, държавата, ЕС, да му помогнат, а не да му се пречи с дълги и тромави процедури. Избрал съм да се боря за това, българинът като завършват в ЕС, да получават възможно най- бързо, кратко и евтино легализирането и признаването на дипломите им в Българ

Андрей Новаков:Единствено ПП ГЕРБ  вярва и залага на младите
netinfo
ия.

 

Кюстендил и другите градове от Югозападна България не биха получили шанс без европейските фондове.Не може, а е и пагубно да затваряш тази врата.В момента между Брюксел и правителството връзка няма, защото няма доверие. По времето на ПП ГЕРБ нямаше затворена програма", заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Андрей Новаков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление