/ ThinkStock/Getty Images
55-годишен мъж от кърджалийското село Перперек опита да подкупи хасковски полицаи с 20 лв. От полицията съобщиха, че това е станало по време на специализираната операция в ромския квартал „Република” на 6 август, около 9.40 часа.   

Турски шофьор е задържан за подкуп на пътя в Свиленград

Служители на териториална полиция и техни колеги от Зонално жандармерийско управление, са спрели за проверка лек автомобил „Опел астра“, управляван от 55 годишен мъж. При извършването на полицейската проверка, водачът е пуснал в служебния автомобил на предна лява седалка банкнота с номинал 20 лева, с думите "да се почерпят". Лицето е задържано на място.

Пак вчера към 6.20 ч. между Хасково и Димитровград  по време на  специализирана полицейска операция, автопатрул от Димитровград, са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген"-пасат, управляван от 61-годишен мъж. В автомобила пътували 4 жени.

Арестуваха шофьор, пробвал да подкупи полицаи в Хасково

След проведен разговор с тях е установено, че същите са се качили в автомобила на димитровградчанина от различни автобусни спирки в Хасково, за да бъдат превозени до Димитровград срещу заплащане на цената на автобусния билет.

На водача  е съставен акт за установяване на административно нарушение от служители на Автомобилна администрация Хасково.