Община Димитровград обяви конкурса Коледна трапеза
Община Димитровград обяви конкурса Коледна трапеза / Община Димитровград

За втора поредна година кулинарен конкурс „Коледна трапеза" организира община Димитровград. Той е насрочен за 12 ч. на 14 декември, на централния площад „България" в града. Започват записванията за участие, информират от администрацията, като уточняват, че повече информация желаещите да се включат в конкурса могат да получат от Валентина Костова в стая 117, етаж 11 в общината или на тел. 0391/68-288.

В 4 раздела ще протече кулинарната надпревара: обредни хлябове и пити, постни ястия, месни ястия и сладкиши. Всеки може да се включи с неограничен брой ястия, уточняват организаторите.

Покажете своите кулинарни умения и ни разкрийте тайните на своите рецепти, които се предават от поколение на поколение, призовават от общината. За да преоткрием и съхраним заедно традициите, заповядайте със своите автентични ястия, които да представите на специално подготвени за целта  шатри в конкурса „Коледна трапеза".

Ще се радваме, ако освен младите домакини, бабите със своите внучета, участват и мъжете, допълват организаторите. Като припомнят, че за победителите има награди.