Гришо: Сезонът за мен сега започва (ВИДЕО)
Гришо: Сезонът за мен сега започва (ВИДЕО) / LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Първата тенис ракета на България при мъжете Григор Димитров заяви, че сезонът за него сега започва, съобщава Gong.bg.

„Сезонът за мен започва в момента. Има още време за добавяне на нов помощник треньор към моя екип. Всички в екипа ми обсъждаме най-добрия вариант. Играя повече, пътувам повече и ми трябва повече внимание по време на тренировките и на турнирите. В момента мислим кой е най-добрият вариант", сподели Гришо.

„За съжаление в мача срещу Монфис на турнира в Монте Карло нищо не се получаваше. Това бе един от тези дни, в които каквото и да опитвах, не се получаваше", добави българинът.

„В неделя тренираме с Федерер. Турнирът в Истанбул е силен. Всеки може да победи всеки. Ако всичко върви по план, да се надяваме на финала да играем един срещу друг", продължи първата тенис ракета на България.

„За момента Новак е най-добрият. Все пак е номер 1. Не знам какво е положението с Рафа като цяло. Може да има здравословни проблеми, може да има проблеми извън корта. Може само да гадаем. Новак играе изключителен тенис в момента", каза Гришо.

„Аз всяка вечер преди мача визуализирам срещата на другия ден. Играя мача преди неговото начало. Винаги съм горд от подкрепата", каза още Григор Димитров.

 

Българската тенис звезда Григор Димитров даде пресконференция в София по-рано през деня вчера. Спортист номер 1 на страната ни за 2014 година сподели любопитни факти около своята подготовка, предстоящия турнир в Истанбул, съперниците си, както и за бъдещето си.

„Тренираме в неделя с 15.00 часа с Роджър Федерер. Всеки един от нас иска да победи. Разбира се, всеки играе добър тенис, всеки може да победи всеки. Да се надяваме, че ще се играем двамата на финала в Истанбул“, сподели Григор.

 

Прочетете повече в Gong.bg