Подаръци
Подаръци / Фондация "Подари усмивка"
Дядо Коледа зарадва с подаръци 13 деца в димитровградската болница
100120
Дядо Коледа зарадва с подаръци 13 деца в димитровградската болница
  • Дядо Коледа зарадва с подаръци 13 деца в димитровградската болница
Специална изненада от Дядо Коледа получиха днес настанените в детското отделение на димитровградската болница малки пациенти, които няма да посрещнат Бъдни вечер у дома.

За поредна година с подарък всяко дете в отделението изненадаха доброволците от местната фондация „Подари усмивка“. Заедно с председателя Наталия Делчева те зарадваха 13-те деца в отделението. Радваме се, когато то не е пълно на такъв красив празник, защото това означава, че децата са здрави, а правим тази акция всяка година преди Бъдни вечер, за да зарадваме и тези, на които се налага да бъдат в отделението, коментира председателят Наталия Делчева.
 

Коледни подаръци за деца и възрастни раздава "Подари усмивка"


С подаръци тази година „Подари усмивка“изненада преди празниците 250 деца от социално слаби семейства в община Димитровград и 30 възрастни самотни хора. За първи път подаръци имаше и за децата в Кризисния център за жертви на домашно насилие.

Благодарим на всички, които и тази година донесоха подаръчни кутии и хранителни продукти, за да зарадваме преди Коледа толкова много хора, коментира още Наталия Делчева от „Подари усмивка“. Тя благодари и на младежите-доброволци, които днес гостуваха в детското отделение на МБАЛ „Св. Екатерина“.