Подаръци
Подаръци / Дарик радио, Хасково, Архив
Коледни подаръци за деца и възрастни раздава "Подари усмивка"
99992
Коледни подаръци за деца и възрастни раздава "Подари усмивка"
  • Коледни подаръци за деца и възрастни раздава "Подари усмивка"
Раздаването на хранителни пакети с продукти за Коледа на възрастни самотни хора и подаръчни кутии за деца в нужда започва от днес димитровградската фондация „Подари усмивка“. С помощта на дарители и доброволци за 12-та поредна година за коледните и новогодишни празници ще бъдат зарадвани десетки хора, съобщи председателят Наталия Делчева.

До момента са събрани продукти за 30 хранителни пакета и подаръци за над 80 деца, посочи тя.

Акцията за събиране на подаръчни коледни кутии за деца в неравностойно положение и хранителни пакети за възрастни самотни хора продължава до 15 декември. Всеки, който иска да се включи, може да помогне с дарение в офиса на фондацията в бившия магазин Детмаг на бул. "Раковски" 16  от 9:00 до 17:00 часа.

Миналата година с подаръци кампанията зарадва 180 деца в община Димитровград, припомня председателят на фондацията Наталия Делчева.
 
За втора поредна година родители и децата от българското училище в Дъблин, Ирландия, изпратиха 89 кутии с подаръци, които доброволците на организацията ще раздават на най-нуждаещите се деца в Димитровград и селата от общината, съобщи още Наталия Делчева.

Чуйте я в приложения файл.