Депутатът от ГЕРБ Николай Сираков
Депутатът от ГЕРБ Николай Сираков / БГНЕС
Депутатът от ГЕРБ Николай Сираков каза, че това, което БСП изнесли за Габрово, е „претопляне на стара манджа“. На предните местни избори се извадиха същите лъжи, за което засегнатите страни заведоха дела и ги спечелиха, което доказва, че това са били лъжи, допълни народният представител от Габровски район.

Парламентът реши: Делян Добрев остава депутат
 
„БСП имат голям проблем - през последните 10 години ГЕРБ печелят безапелационно всички избори. Предстоят местни избори, те вече се готвят за тях. Информацията, която беше извадена от БСП, показва, че Габрово е част от мащабен сценарий, по който се цели очернянето на ГЕРБ и дискредитацията на партията за предстоящите местни избори“, коментира Сираков.

Борисов след „Кумгейт”: Дъщеря ми стои без работа заради мен

Той определи сценарият на БСП като много прост, което си личало по схемите, които са направени. Николай Сираков предположи, че ще излязат такива схеми за всички градове в България.

„Вземат се факти, които наистина са факти, кой с кого е съученик, кой на кого е кръстник и кум. Оттам нататък се пришиват лъжи. Ако някой служител е злоупотребил със служебно положение няма никакво значение дали е кръстник или кум на някого, трябва да си понесе отговорността“, заяви още Николай Сираков.