Ръководството на Две могили на посещение в Дряново
Ръководството на Две могили на посещение в Дряново / netinfo

Ръководството и служители на Община Две могили бяха на еднодневна работна визита в Общинска администрация Дряново през миналата седмица. Кметът на Общината д–р Иван Николов бе домакин на организираната по настояване на секретаря на Община Две могили работна среща. Освен с д-р Николов, гостите проведоха делови разговори с председателя на Общинския съвет Ангел Димитров и ръководители от екипа към администрацията.

Посещението на представители от администрацията на Две могили е второ по ред, след подобна среща през октомври 2008 г. Визитата сега обаче е с участието на кметът Драгомир Дамянов, председателят на ОбС Байчо Георгиев, зам.-кметът Боян Симеонов, секретарят Юлия Йорданова, директори на дирекции и омбудсманът.

По време на визитата е била представена организацията на работа в дряновската Общинска администрация, добри практики и проблеми по отношение на предоставянето на административни услуги, предоставянето на електрони и публични услуги, организацията на училищната мрежа, работа по проекти и програми, и др.