Янтра загуби от Росица. Андон Гинев: Съдийството бе една свинщина
Янтра загуби от Росица. Андон Гинев: Съдийството бе една свинщина / netinfo
Отборът на “Янтра Габрово” отпадна от турнира за “Купата на Аматьорската лига” след като загуби с 5:0 гостуването си в Поликраище на местния “Росица”. Както се очакваше габровският тим излезе с втория си отбор за тази среща,след като в титулярния състав не попаднаха целиседем играчи.

“Загубата е неприятна,но трябва да се вземе предвид фактът, че нашият тим излезе на практика с втория си състав, тъй като игралите до този момент футболисти бяха оставени да почиват за дербито с "Локомотив Дряново" в неделя. Освен това имаше футболисти,които “висяха” с жълти картони и също не взеха участие в двубоя.

За този резултат доста повлия и съдийството на главния съдия Андрей Андреев от Горна Оряховица,който определено свири безобразно слабо. Явно "Янтра" пречи на някои хора и затова от Зоналния съвет на БФС ни пращат крайно неподготвени рефери.Смело заявявам, че съдийството в Поликраище бе една свинщина", заяви специално за Дарик един от най-опитните футболисти на "Янтра" Габрово Андон Гинев.Треньорът на "Янтра" Христо Кирилов и Андон Гинев ще гостуват в съботното спортно предаване на Дарик Габрово от 9 часа.