футбол на малки врати в Габрово
футбол на малки врати в Габрово / sport-gabrovo.com

„Шести участък“ – „Титан ММ“ е финалът на XXV-я традиционен турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Двата състава ще спорят за трофея в сряда, 8 февруари, от 19.00 часа в зала „Орловец“, а час по-рано, от 18.00,  ще започне мачът за третото място, в който ще се срещнат „Копакабана“ и „Паралел“ (Севлиево).

Мачът „Шести участък“ – „Копакабана“ беше най-зрелищният от началото на турнира. Публиката в зала „Орловец“ видя два много мотивирани отбора, динамична игра, футболна битка по всички точки на терена и шест гола в редовните 40 минути. Редовното време завърши при резултат 3:3.

Чрез дузпи беше определен единият от финалистите. „Шести участък“ записаха 3 попадения от 4 изстрела, а „Копакабана“ – само една реализирана дузпа от 4. Точка на спора сложи Нино Михалев, фиксирал крайното 6:4 в полза на „Шести участък“. 

Вторият полуфинал противопостави отборите на „Титан ММ“ и „Паралел“. Никола Камбуров даде аванс на „Паралел“, а „титаните“ не можаха да отвърнат и първата част от срещата приключи 0:1. През второто полувреме обаче съставът на Бисер Тотев и Михо Боев бързо пое контрол над мача и доведоха резултата до 3:1. Две минути преди края Юсуф Юсуф намали на 3:2, но за повече не остана време и „Паралел“ не успя да се наложи в срещата.

Финалът „Шести участък“ – „Титан ММ“ и мачът за третото място между „Копакабана“ – „Паралел“ ще бъдат предавани директно в You tube канала на спортна зала „Орловец“.