Подкрепа за местните производители и по-добри условия за търговия поискаха хората от Лена Енева
Подкрепа за местните производители и по-добри условия за търговия поискаха хората от Лена Енева / БСП - Габрово

Лена Енева заедно с кандидатите за общински съветници от коалиция "БСП, НДСВ, ПБС, КПБ - Алтернатива за Габрово", които са под номер 2 в бюлетината, се срещнаха с десетки габровци по време на традиционния съботен пазар в кв. Трендафила. Подкрепа за местните производители и по-добри условия и възможности за търговия поискаха хората от Лена Енева.

Жителите на квартала пък се оплакаха, че вече 2 години не работят радиоточките и те няма как да се информират за случващото се вграда. Въпреки многото писма до общинска администрация , оттам са получавали единствено отговор "Пари няма".

Гражданин сподели, че цяло лято околоблоковите пространства са били обрасли с висока растителност и едва преди два дена са я окосили. "Кажете ми сега, че това не е предизборно?", попита риторично мъжът.

"Твърдо сме убедени и вярваме,че грижата за кварталите на Габрово, не може и не трябва да се случва само в дните преди избори. Нашият ангажимент е от първия до последния ден на мандата да правим всичко необходимо хората живеещи в тях да бъдат заобиколени от достъпна, чиста и привлекателна градска среда, с поддържани междублокови пространства, детски площадки и удобни комуникации", заяви Лена Енева.