До 10 дни официално ще отвори врати нов рибен ресторант край Габрово.

Той се намира само на 4 километра от града, в хотел Незабравка и ще предлага не просто традиционни специалитети, а подбрани рецепти за хората, които наистина разбират от риба, каза неговият собственик Иван Лесев.

Асортиментът от деликатеси се очаква да бъде доста голям.

По думите на Иван Лесев ще се поддържа 3-4 вида прясна риба, както и богато разнообразие от екзотичните джон дори (христова риба), сьомга, ципура, лаврак, пъстърва, раци, октоподи, скариди, треска и други.

Ресторантът ще бъде с капацитет над 50 места. Освен рибното меню там ще се предлагат все още не толкова популярната молекулярна кулинария, диетична храна, както и сладко, което е с калориите на самите плодове.
