/ DarikNews.bg, архив
25-годишен водач на автомобил е засечен от полицията в Габрово да шофира, употребил наркотик. Техническото средство отчело положителен резултат за канабис.

При последвалия личен обиск у мъжа е намерен полиетиленов плик с марихуана. Наркотичното вещество е иззето. Водачът е задържан за срок до 24 часа.


Още една порция дрогирани шофьори в полицейския бюлетин

На ул. „Васил Левски" в Севлиево, полицейски екип спрял за проверка ек автомобил. „БМВ“, управляван от 27-годишен мъж от Севлиево. Установено е, че поставените на автомобила регистрационни табели са издадени за друго МПС.

Ако не са пияни, се дрогират

Малко по-късно на ул. „Хаджи Димитър"  полицейски екип спрял за проверка л.а. „Опел“. Установено е, че водачът – 46-годишен мъж от с. Малиново, е седнал зад волана в нетрезво състояние – техническото средство отчело 1.84 промила.

Превъзбуденото състояние и разширените зеници издават „надрусаните“ шофьори

На следващия ден - 8 март, около 15:50 часа, в района на кръстовището между ул. „Акация" и ул. „Дедерица" е спрян за проверка л.а. „БМВ“. Установено е, че водачът – 22-годишен мъж от Севлиево, управлява МПС след употреба на наркотични вещества – техническото средство отчело положителен резултат за амфетамин и метамфетамин.