Николай Сираков
Николай Сираков / ПП ГЕРБ

Жителите на селата към кметство Кметовци поканиха народният представител от ГЕРБ Николай Сираков на среща по повод извършения ремонт на прелеза в района. Те благодариха за поетия по време на предизборната кампания и изпълнен ангажимент. Николай Сираков уточни, че заслугата е на целия екип и на бившия народен представител Цветомир Михов, които са работили за решаване на проблема.

 

Сираков
ПП ГЕРБ


Пред Сираков жителите на селата в Кметство Кметовци поставиха и други проблеми – с уличната мрежа, с почистването на пътищата от храсти и клони, с водата през летните месеци, както и нуждата от средства за възстановяване на храма в Кметовци, който е паметник на културата от местно значение.
 

Сираков
ПП ГЕРБ


По време на срещите си в габровска област народният представител Николай Сираков беше запознат и с някои проблеми и искания на ръководствата на музеите по отношение стандартите за финансиране, допълнителни средства за поддръжка на откритите площи в музеите и допълнителни щатни бройки за музеите, които включват няколко самостоятелни обекта. Народният представител Николай Сираков се ангажира да постави въпросите за обсъждане и търсене на варианти за решаването им.