Над 150 души са записали послания в „Синята книга за Габрово” само за три дни
Над 150 души са записали послания в „Синята книга за Габрово” само за три дни / netinfo

Само за три дни от отварянето на „Синята книга за Габрово" над 150 души са записали в нея своите послания. Пожелания за успех на парламентарните избори на „Синята коалиция", както и конкретни препоръки за подобряване на градската среда и начина на живот са най-честите послания на габровци.

„БСП и ДПС отиват в опозиция. „Синята коалиция" печели депутат в Габрово" е първото записано послание, което е на съпредседателя на „Синята коалиция" Мартин Димитров.

Освен пожеланията за промяна на политическия модел в страната, габровци най-често пишат за нещата, които трябва да се променят, за да остават младите хора в града и регионът да има перспективи за развитие.

„Синята книга за Габрово" е пряката ни връзка с избирателите. Един от приоритетите при моята работа в Народното събрание ще бъде да осигуря начините, за да може онова, което хората пишат в книгата, да стане реално", смята Мариана Даракчиева - водач на листата и мажоритарен кандидат на „Синята коалиция".

„Синята коалиция" организира поход на 21 юни, неделя, който ще тръгне в 9.30 часа от централната информационна шатра /срещу „Глинени гърнета"/ и ще продължи до местността „Градище". „Походът ни ще е символичен, за да покажем колко е важно развитието на туризма за региона ни и за Габрово. Нека всички, които се чувстват съпричастни към този въпрос, да се включат!"- отправи покана Мариана Даракчиева.