/ Мирослав Семов, личен архив
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев връчи на Мирослав Семов наградата „Кмет на 2018 г. за постигнати резултати в съвместната дейност със Съюза на българските учители и личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство”.

Официално обявиха: Дряново е Общината за културно-исторически туризъм за 2018 година

„Благодаря за високата оценка, която дадоха за нашата работа общинският координатор на СБУ за Дряново г-жа Росица Марчева и лично на Председателката г-жа Янка Такева. За две седмици Община Дряново е победител в два национални конкурса и това ми дава право за гордост, защото успяваме да издигнем влиянието ни на национално ниво и да налагаме община Дряново на полагащото й се място на картата на България.

Това се дължи както на желанието ми и убедеността ми, че проблемите следва да се решават чрез диалог на всички нива, така и с усилената работа на целия екип на администрацията”, коментира Мирослав Семов, кмет на Дряново.

Как ще изглежда Дряново през 2020 година?

Община Дряново
Мирослав Семов, личен архив

Той заяви, че инвестициите и насочване на вниманието към сферата на образованието са най-важните за икономиката и бъдещето както на Дряново, така и на държавата ни.

„Утрешният ден е предначертан от действията и плановете ни в днешния. И ако с политиката си и целенасочената си работа успея да помогна на града ни да остане млад, пълен с енергия, детски смях и живот ще мога да кажа в идните дни, че и аз съм дал своя принос за това! Нека бъдем горди от връченото ни отличие!

Нека бъдем целеустремени към утрешния ден! Нека се опитваме да загърбваме различията си и ежедневните битовизми в името на развитието ни! Нека намерим форми на диалог в името на нашите деца и бъдещето им!”, призова дряновският кмет Мирослав Семов.

Община Дряново
Мирослав Семов, личен архив