/ Община Дряново
В края на 2020 година Дряново ще изглежда по съвсем различен начин. Новата централна улица ще има европейски вид. Най-важните пътни артерии, сега в окаяно състояние, ще бъдат модернизирани.

Сериозна атракция, свързана с Колю Фичето, ще бъде привлекателно място за посетители. Стари сгради ще бъдат ремонтирани по проекти. Колежът по биоземеделие ще превърне Дряново в привлекателен център за студенти. Дряново ще стане градът, в който жителите му очакват да живеят.

Мирослав Семов: „Кризата от 2009 г. отся „зърното от плявата”, осигури въздух за развитие на качествен бизнес"
 
Как кметът Мирослав Семов смята да реализира тези свои идеи? В програмата на Българско национално Дарик радио, малко след 10:00 часа днес – слушайте едно интервю, което е посветено на смелостта да разкопаеш града и да се опълчиш на мнението на мнозина, че ще остане дълго разкопан и неремонтиран.

Кметът Мирослав Семов: „Някой да познава това място?"
 
Кметът на Дряново Мирослав Семов взема това решение, а мотивът, който изтъква пред Тихомир Църов е, че предпочита да поеме риска от неразбиране, пред това да се откаже от възможностите, които се разкриват пред Община Дряново в настоящия момент.