Детска академия
Детска академия / ИМКА-Габрово
През 2018 година екипът и доброволците на ИМКА – Габрово, заедно с Националния Алианс за работа с доброволци отбелязват в област Габрово за деветнадесети път Международния ден на доброволеца – 5 декември.

Във връзка с подготовката за традиционната Церемония за награждаване на отличилите се доброволци през годината се номинират доброволци, които имат значим принос за осъществяване на различни училищни дейности, младежки инициативи, обществено значими проекти и за популяризиране на доброволчеството като цяло.

Стартира програма „Детски клуб ИМКА“

„Използвайте възможността публично да изразите благодарността си към хората или организациите, които са подкрепяли благородни каузи и реализирането на обществено значими инициативи и проекти на територията на общината”, призоваха от ИМКА – Габрово.

Шест проекта ще финансира „Младежка банка" в Габрово

От организацията отправиха покана към всички младежи, младежки работници, доброволци в различни доброволчески клубове, представители на ученически съвети, представители на организации и институции, работещи с доброволци, и други, да участват в официалната церемония за награждаване на Доброволци на годината.

Документи за номиниране на доброволци на годината

Краен срок за представяне на номинациите в хартиен или електронен вид е 17:00 часа на 30 ноември. Комисията, която ще обсъжда номинациите на доброволци и организации, ще заседава на 3 декември в сградата на Сдружение ИМКА – Габрово.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 5 декември от 16:30 часа.