Сухи пътища и повече слънце в Добричко
Сухи пътища и повече слънце в Добричко / Дарик Добрич

Сухи са пътищата от републиканската пътна мрежа в област Добрич. Добра видимост има в района. Температурите сутринта са в интервал от 0 до +5 градуса.

Времето в Добричко ще бъде предимно слънчево на 9 март. Валежи не се очакват. Ще духа вятър североизточен вятър, който през деня ще се усилва до умерен. Максималната температура ще достигне +9 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с по-съществени разкъсвания над северното крайбрежие. Превалявания от дъжд ще има главно през нощта срещу вторник. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 8-9.
Температурата на морската вода е 5-7 градуса. Вълнението на морето ще е около 4 бала.

Във вторник ще преобладава облачно време. На отделни места ще превали слаб сняг, в източните райони - слаб дъжд. Ще продължи да духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2 градуса, а максималните - между 3 и 8 градуса. В сряда вятърът ще се ориентира от запад и дневните температурите ще се повишат - максималните ще бъдат между 7 и 12 градуса. Валежите, в повечето райони, временно ще спрат.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg.