След победата над Славия волейболистите на Добруджа 07 посрещат Ботев
След победата над Славия волейболистите на Добруджа 07 посрещат Ботев / netinfo

„Успяхме да постигнем една много важна победа срещу Славия. Въпреки липсата на двама основни техни състезатели, ние се готвихме целенасочено за срещата, тъй като те разполагат и с други добри изпълнители, които могат да обърнат всеки мач и да създадат проблеми на всеки отбор в Суперлигата. Поздравявам момчетата за себераздаването и феновете ни, които дойдоха в залата в София и ни подкрепиха срещу силен отбор като Славия. Ще се постараем да изчистим грешките в нашата игра и ще продължим да работим да подобряваме играта си”, заяви след победата треньорът на „Добруджа 07” Мирослав Живков.

От пресцентъра на клуба припомнят, че добричлии постигнаха третата си победа в Суперлигата на България, след като се наложиха с 3:0 (25:13, 26:24, 25:17) над съседа си във временното класиране „Славия” в столичната зала „Христо Ботев”.

Мачът, който бе предаван по БТН World, ще се запомни с втория гейм, когато славистите поведоха  24:17, а добруджанци сътвориха рядко срещан обрат и с девет поредни точки зарадваха своите фенове с успех.

През тази седмица „Добруджа 07” посреща на 7 декември от 18.00 часа „Ботев”. Извън групата за срещата ще бъде Георги Чалъков, който лекува контузия.