Курортът Албена се представя на изложение в Залцбург
Курортът Албена се представя на изложение в Залцбург / КК Албена

"Албена" АД участва със самостоятелен щанд в представянето на летния каталог на германския туроператор Rewe Touristik за 2013 г. в австрийския град Залцбург, информират от курорта. Туристическият форум събира в рамките на три дни близо 1 500 туристически агенти и предлага възможности за интензивни контакти с експерти в бранша.

Тази година интересът към щанда на Албена, в който годишно почиват близо 30 000 гости от Германия, е изключителен, отбелязва Елена Георгиева - старши мениджър немски пазар в сектор "Маркетинг" в "Албена" АД. Западните туристически компании се информират и за новостите за сезон'2013 в българския курорт. Албена презентира своя нов каталог за следващото лято с информация за всички хотели, ресторанти и програми, спортен и СПА туризъм. На щанда туристическите агенти имат възможност да се включат и в разнообразни забавни игри, в които могат да отличат своите познания за България.

"Албена" АД ще се представи още в следващите туристически борси в Букурещ, Лайпциг, Щутгарт, София, Берлин, Москва. Изложението в Залцбург приключва утре.