Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич

Трупата на добричкия театър ще представи тази вечер премиерния си спектакъл „Между два стола” от Рей Куни. Постановката е дело на Костадин Бандутов. Участват актьорите Валери Марков, Любов Николова, Лилия Илиева, Радомир Андонов, Пламен Маринов, Георги Калчев, Красимир Демиров, Владимир Трендафилов. Премиерата е насрочена за 19.00 часа.

От 18.00 часа в концертна зала „Добрич“ започва Органов концерт на проф. д-р Нева Кръстева, който се организира по повод Световния ден на музиката и 25 - годишнината от построяването на орган в Добрич.

Читалище „Йордан Йовков“  организира концерти-лектории за учениците от  начален и прогимназиален курс на ОУ „Христо Смирненски”по случай  1 октомври – Световен ден на музиката.  Проявите, под наслов „Музика, музика…всичко е музика” ще се състоят във фоайето на зала „Зорница“ от 10.00 и от 15.00 часа. Учениците ще могат да разгледат и посветената на Празника на поезията витрина „С перо от лястовица бяла”.

По повод  Международния ден на възрастните хора, който също се отбелязва днес,  от 11.00часа на младежката площадка в градския парк се организира хепънинг под егидата на Областния съвет на БЧК.