Нина Ставрева с отличие в конкурса "Кмет на годината"
Нина Ставрева с отличие в конкурса "Кмет на годината" / община Каварна
Кметът на Община Каварна Нина Ставрева получи награда в ежегодния конкурс "Кмет на годината", организиран от портала на българските общини Кмета.бг. Призовете бяха раздадени за шеста поредна година на церемония в НДК.

Отличието за Ставрева е за кмет на годината в категория "Спорт и младежки политики", раздел "Малки общини". 

"Тази награда не е за мен, а за всички мои съграждани, които повярваха, че Каварна може да се движи с енергията и идеите на младите хора. Наградата е стимул и вдъхновение да продължим напред, да развиваме спорта и да подкрепяме още редица инициативи, насочени към младежите в община Каварна“, заяви кметът Нина Ставрева.

Започна гласуването за „Кмет на годината“ 2018

Тя посочи, че не би било възможно да получи това престижно отличие без подкрепата и усърдната работа на целия екип на Община Каварна, на доброволците и на всички каварненци.



„Благодаря на всички, които с душа и сърце подкрепиха инициативата „Да спортуваш е модерно”! Благодаря на всички големи спортисти, които мотивираха каварненските младежи за активен и здравословен живот. За мен е изключителна чест, гордост и отговорност да бъда носител на наградата „Кмет на годината” в категория „Спорт и младежки политики” за 2018 година“, добави Ставрева.

Със създаването на условия за спорт и турнири се стимулират децата и младежите да тръгват по стъпките на българските и световните шампиони, заявиха организаторите. През тази година Каварна се отличи сред общините в България с разнообразния си и богат спортен календар. Черноморският град бе домакин на десетки престижни международни турнири и национални първенства, в които бяха излъчени шампионите на България.