Измамница завлича мъже
Измамница завлича мъже / NOVA
Опитна измамница от село Равнец, община Генерал Тошево, оплела много мъже в любовните си мрежи и им измъкнала хиляди левове. Завлякла и своя близка с огромна сума. Историята бе разказана в рубриката „Къси разкази“ на Нова телевизия.
 
Главният герой на филма е частен детектив, попаднал въпреки професията си в пипалата на жената. Той я издирва. 
 
Истинското име на измамницата е Юрфет Нязимова и по думите на детектива е от генералтошевското село Равнец. Пред него се представила обаче с името Кремена Неделчева. Казвала, че е отраснала в дом за сираци. Последвал любовен романс, а тя го излъгала, че е бременна с близнаци. 35-годишният мъж по-късно разбрал, че тя измъква пари с измами от различни хора.

Тя има истинско семейство – мъж и дъщеря, но от години работи по измамната схема.
 
“Не я обичах, но тя е супер професионалист. Тя ти дава спокойствие. Тя ме очарова с душевната си част. Цялата история е един голям филм, в който накрая останах измамен“, споделя жертвата.
 
Нейна приятелка разказа, че Юрфет я е излъгала, че е болна от рак и се нуждае от 20 000 лева.
 
“След 7 годишно приятелство и след като напуснах работа заради нея, тя изчезна с парите, които съм превеждала по сметката, за нейното лечение. Не можех да допусна, че човек е способен на такова нещо. Загубих доверието си в хората“, разказа нейната близка.
 
Измамницата успява да отмъкне пари и от българин, живеещ от години в чужбина. Запознават се в сайт, като тя се представя с името Ярослава Тодорова. Казва му, че няма средства и документи за самоличност. Обещава, че щом се сдобие с документите, ще замине при човека. Той започва да й изпраща пари, а тя го уверява, че го обича. Когато сумата набъбнала на 26 хиляди евро, Ярослава – Юрфет изчезнала.
 
Срещу измамницата има съставено е досъдебно производство.
 
NOVA