/ ЕГ
Училището събира пари в подкрепа на талантливи ученици и за ремонт на класните стаи
Училищното настоятелство и ръководството на ЕГ „Гео Милев” в Добрич организират за втора поредна година благотворителен бал в подкрепа на даровитите деца от  гимназията. Събитието ще се състои на 1 март, от 19.30 часа в ресторант „България”.

"Пионер Семена България" с поредна награда, компанията дари 10 000 долара на общината

Събраните по време на първото издание 12 000 лева са били изразходвани за участие на ученици в олимпиади, конкурси и състезания, информират от училището. Кампанията е стартирала предвид факта, че изключително голям брой от възпитаниците на гимназията се класират за участие в национални олимпиади и състезания, а училището няма достатъчен финансов ресурс да осигури участието им, подчертават от ръководството му.

Възпитаничка на школата на художника Кирил Петров с изложба в Младежкия дом

Със средствата, събрани през тази година, ще се подпомогне новото обзавеждане на класните стаи след основния ремонт на училищната сграда по програма „Региони в растеж”, който тече в момента.

Програмата на бала включва изпълнения на талантливи певци, музиканти и танцьори от гимназията, благотворителен търг на картини и щанд със сувенири, изработени от възпитаници на училището и томбола с награди.
 
Поканени за участие в благотворителното събитие са заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева, представители на областното и общинските ръководства, на бизнеса, родители и бивши възпитаници на гимназията.