Димитрина Германова в Холивуд
Димитрина Германова в Холивуд / Арт компания "Нови звезди"
Талантливата певица Димитрина Германова от Студиото за поп-рок изпълнители „Сарандев“ в Добрич постигна изключителен успех на Световния шампионат на сценичните изкуства в Холивуд, Лос Анджелис.

Младата добричлийка се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации, съобщиха от Арт компания "Нови звезди", която вече трета поредна година е официален представител за България на шампионата.

В световното събитие се представят няколко хиляди участници от повече от 60 страни, които показват своя талант в различни изкуства.



Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление „Вокал“. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. Равносметката е впечатляваща – добричкото момиче спечели сребърен медал в номинация Contemporary, сребърен медал в номинация World Music и бронзов медал в номинация Pop Music.

Димитрина е получила лична покана за разговор с продуцент от журито, който е заявил, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Димитрина Германова /вляво/
Арт компания "Нови звезди"

Арт компания „Нови звезди“ изказа благодарност на семейството на Димитрина, нейния вокален педагог Елена Карабельова и всички, които я подкрепиха да сбъдне своята холивудска мечта.