Детелина Николова: Няма време за почивка, работата не чака
Детелина Николова: Няма време за почивка, работата не чака / Дарик Добрич
Детелина Николова: Няма време за почивка, работата не чака
46258
Детелина Николова: Няма време за почивка, работата не чака
  • Детелина Николова: Няма време за почивка, работата не чака

Един ден почивка на всички общински служители ще даде Детелина Николова, за да си помислят дали са готови да работят с темпото, с което работи тя, обяви новият стар градоначалник на Добрич. Пред Дарик Николова разказа, че ще започне с изпълнение на програмата си още в първите дни на новия мандат.

„Добричлии доказаха, че оценяват делата, а не празните обещания, ценят работата и не се поддават на политически популизъм” – коментира изборните резултати Николова. „Много по-лесно се работи с общински съвет, в който има пълно мнозинство политическата партия, която ме издигна. Ще продължим да работим със същата динамика в следващите четири години, за да постигнем максималното за развитието на Добрич”, каза още кметът.

Николова отказа да коментира дали ще запази кметския екип от предишния мандат, докато не бъдат оповестени окончателните резултати от изборите.

Чуйте какво каза пред Дарик новият стар кмет на Добрич след като стана ясно, че печели изборите на първи тур. С Детелина Николова разговаря Таня Топалова: