Димитрина Германова
Димитрина Германова / личен архив
Талантливата добричка певица Димитрина Германова ще се яви днес на финала на оспорваната надпревара за сценична партньорка на г-н Андреев в шоуто на Слави.
 
През 2016 година тя бе само на крачка от сбъдването на мечтата си да представя България в „Детска Евровизия“ 2016. Класира се втора в националната селекция, излъчвана по БНТ, не без помощта на зрителския вот.
 
Сега Дими преследва друга своя мечта и отново има нужда от нашата подкрепа. Финалът ще се излъчва на живо в ефира на bTV от 21:30 ч. В гласуването ще се включат и зрителите.

Димитрина е част от Студиото за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова имаше невероятния шанс да попадне сред шестте финалистки, избрани сред общо 83 момичета от цялата страна, явили се на кастинга през октомври. Сега има изключителната възможност да пее с големите музиканти от Ку-ку бенд.

Задачите, които претендентките за нова сценична партньорка на г-н Андреев трябваше да изпълнят през изминалите седмици, бяха „Български народни песни“, “Песни на Адел”, “Любими песни от филми”, “Песни на Лили Иванова”, “Хеви метъл”, “Песни на чужди езици” и “Песни на Ку-ку бенд”.
 
За предстоящия финал има нови две задачи -„Значима българска песен“ и „Песен по избор“.

Във временното класиране Димитрина е втора. Шестте момичета са със сравнително близи резултати и всяка от тях има шанса да победи. Зрителският вот ще е определящ.

Да подкрепим нашата Дими тази вечер! Да й помогнем да сбъдне мечтата си!