/ Снимки: Община Поморие
Светлинно шоу, дефиле на грации и тържествена церемония за най-добрите спортисти на Поморие. С този впечатляващ спектакъл Общината ще отличи най-изявените в спорта. Събитието е утре – 20 декември в залата на НЧ „Просвета 1888”. 

Спортист на годината Поморие
netinfo

За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат състезателите от Ансамбъла по художествена гимнастика с треньор Рада Вражева и талантите от Клуб по спортни танци „Поморие“ с треньор Никола Абрашев. Специални гости на церемонията ще бъдат и танцьорите от Boriana Dance, които ще омагьосат зрителите с уникалното си светлинно шоу.

Спортист на годината Поморие
netinfo

Ще бъдат раздадени призове в различни категории „Поморийска гордост“, „Рицар на спорта“, „Треньор на годината“ и „Спортист на годината“.

В рамките на церемонията ще бъде представена и каузата на олимпийската надежда Стефани Музакова. Тя е състезател по ветроходство в Общински младежки спортен клуб „Циклон“ – Поморие и благодарение на всичките си постижения до момента,

Поморийските ученици обединени около Детска звезда

Стефани е единственият поморийски спортист, който има реални шансове да събере необходимата квота за участие на олимпиадата в Токио през 2020 година. На специално поставена за целта видеостена ще бъдат излъчени поздрави от популярни личности, които подкрепят каузата - www.stefanimuzakova.com

Стефани Музакова
netinfo

Вечерта обещава много изненади и забавни мигове както за победителите, така и за всички в публиката. Входът е свободен!