/ netinfo
Катето Евро - една от най-обичаните български актриси пристига в Бургас на 19 април, за да представи книгата си - "Тетрадка за рецепти и спомени". Премиерата ще бъде в Гранд Хотел и СПА Приморец и ще бъде съпроводена със специална вечеря, включваща кулинарни изкушения по нейни рецепти.

„Някога, в прединтернет ерата, бабите и майките ни имаха рецептурници. В тях, грижливо списваха съставките и технологията на приготвяне на различни специалитети. Книгата на Катето Евро е модерен прочит на тази традиция - в която тя дарява своят кулинарен свят на широката публика.

Предговорът започва с предупреждение: "В тази книга има много смях". Последната страница пък, включва много лично послание към нейната внучка - също Катерина. В страниците между тях - оживява не само кулинарният свят на Катето Евро, но и животът и - от детството до днес, показан включително в многобройни снимки“, посочват организаторите на събитието. 

„Тетрадката“ на Катерина Евро е „без нито грам претенция“, а рецептите в нея: „прости, но много вкусни, както и включените спомени“. Сред тях ще откриете както ли не - от царска вишновка, през албанска салата до телешко бонфиле с марината от уиски и сладкиш със сини сливи по рецепта на Марта Вачкова; от истории от „Оркестър без име“, включително „най-готините лафове от филма“ превърнали се в градски фолклор, през бележка от майка ѝ, получена в деня, в който ражда сина си Александър Кадиев, до спомени за Дим Дуков и смешки с Андрей Слабаков. 

За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg