Арт студио
Арт студио / netinfo

Арт студио
netinfo

Арт студио в сърцето на Бургас събира на едно място автори от София, Варна и Бургас. R&M е дело на две дами – Росица Станкова и Женя Гайтанджиева. Бургазлийките казват, че вложили много усилия за създаването на своето креативно място, в което свое място намират творенията на приложници, дизайнери и бижутери.

Арт студио
netinfo

Роси е приложник и талантлива народна певица. Женя, с която са приятелки от години, е пиар по професия, автор на блог, дългогодишен журналист и водещ на модната рубрика по Дарик Югоизток "LaMallena". Заедно са и успешен тандем за организиране на събития. „Днес базарите са много „модерни” – истинските творци обаче биват засенчвани между щендерите с евтини стоки. Касовото е далеч от нас, затова решихме да създадем нашия малък свят. Малък, но изпълнен с красота“, каза Женя.

Арт студио
netinfo

За откриването на студио R&M в Бургас пристигнаха много от авторите, доверили се на арт ателието. Сред тях бе и украинката Людмила Пилипенко, дизайнер на уникални бижута. В ателието можем да открием свещи-уникати, рисувани бутилки, бижута с хербаризирани цветя и смола, бижута, дървени играчки и още много ръчно изработени сувенири.

Арт студио
netinfo