Полицията откри издирвана София
Полицията откри издирвана София / netinfo

Издирваната 17-годишна София Фарлалиева, изчезнала тази сутрин от района на къмпинг „Градина" край Созопол, вече е открита.
10-класничката от Френската гимназия е в добро здравословно и психическо състояние, съобщиха от полицията.
В момента е в полицията в Созопол, където дава обяснения по случая.
По първоначални данни изчезването й било провокирано от факта, че закъсняла след разрешеното й време и се притеснявала от скарване с близките си.
Близките й благодарят на всички за оказаното съдействие. "Намерихме Софи и вече всичко е наред! Благодаря на всички за оказаната помощ и подкрепа". Това написа преди минути във Фейсбук Валентина Манова, братовчедка на София.

17-годишно момиче беше в неизвестност от 5.00 ч. тази сутрин, след като снощи е била на плажен бар на къмпинг „Градина” със своя приятелка.

В социалната мрежа нейни роднини и близки цял ден разпространяваха снимки, с молба за съдействие и телефон за връзка.

София Фарлалиева от Созопол, учи във Френската гимназия в Бургас. На 2 август е отишла на къмпинга със своя приятелка. На родителите си обяснила, че ще ходи на кино и ще се прибере малко след полунощ. Край бара на плажа момичетата са били в компанията и на други младежи. Те заспали директно на пясъка. На сутринта, когато приятелката й се събудила, София я е нямало. Телефонът й е бил изключен.
Тя беше издирвана от полицията, а водолази претърсиха залива.
Най-голямото притеснение за близките й било, че момичето страда от диабет и има риск да изпадне в тежко състояние, ако не пие хапчетата си.