Онлайн прогнозата на Хремавия облак
Онлайн прогнозата на Хремавия облак / netinfo
Тази сутрин прогнозата за времето достига до вас благодарение на вожда на племето на синоптиците Хремавия облак.

Да, ама бюлетинът с информацията за времето закъсня драматично. Ще се опитам накратко да ви обясня причината.

Станал рано както винаги вождът и набързо се пременил в работното си облекло, съдържащо кожени панталони, мокасини, елек, пончо , колан, кожена торба и една кръстословица. Тръгнал към огнището в центъра на селото, където с триене на две цепеници една в друга щял да запали огън и с димни сигнали да ми прати протнозата за времето. Но преди това...но преди това да върнем времето назад, до късните вечерни часове. Снощи вождът решил да мине през един от нароилите се напоследък компютърни клубове. Наскоро Хремавия облак разрешил на един интернет доставчик да зарадва племето на индианците синоптици с тази благинка на цивилизацията.

Та, набързо седнал пред един компютър и си заредил своето айсикю, демек решил да повърлува в чата.

Хоп, на монитора се изписало съобщение, изпратено от Прелестната катерица.

Как си красавецо?

Вождът , чийто прякор в чата бил Неустрашимия вълк , отвърнал

Ъъъъъ, таквоз, ъъъъ, туй де добре съм.

Виж моите снимки на адрес www.golata istina za men.com – писала Прелестната катерица.

Вождът посетил посочения адрес и видял наистина такива голи истини, че усетил как се изчервява и припотява чак до мокасините.

Ама, това ти ли си? – попитал Хремавия облак, нарекъл себе си в чата Неустрашимия вълк. Не ти ли е студено така?

Не, не ми е студено, защото очаквам да се видим на сутринта рано и да ме стоплиш, неустрашими мой вълчо – отвърнала Прелестната катерица.

Ъъъъъ, добре.....ъъъ, къде ...написал с треперещи ръце вождът, защото се позачудил коя е тази прекрасна непозната , с която си пише онлайн.

Чакай ме при езерото ...отврънала чатърката и приключила със сесията.

Та, рано тази сутрин вождът набързо се облякъл и хукнал към езерото .

Отишъл до уреченото място и изведнъж пред очите му в цялото великолепие се появила Прелестната катерлица, която всъщност се оказала тъща му Свирепата гризли..

ЪЪЪЪЪ, ти ли са ма дърто....не те е срам да си пишеш с разни мъже – ревнал Хремавия облак. И Прелестна катерица ще се нарича, уф....

Ами, ти виж се бе, нахал....какви ги вършиш по нощите бе, горката ми дъщеря , ако знае!!!!! -развикала се тъщата ...Какво ти е неустрашимото на тебе бе, заек такъв!!!!!!

И си покрещели доста, но не върви да ви казвам с какви думи.

Спогледали се двамата с накървавени очища, после изведнъж разбрали абсурдната ситуация и с подвити опашки се разотишли. Преди това се заклели да не казват на никого за резила си, а вождът набързо издал декрет, с който забранил вечер да се чати в компютърните клубове с възпитателна цел и едва тогава отишъл до огнището.

Там с триене на две цепеници една в друга запалил огън и ми пратил с димни сигнали проггонозата за времето, която гласи.

ООООО, бледолики. Облачни бизони ще пасат по небесните савани. Оня що духа ще е слаб, а Слънчевия реотан е в почивка. На гости ще ви дойдат девет от синовете на Великия термометър.

Аз казах хау.