Много спорт през уикенда
Много спорт през уикенда / netinfo

Днес в зала "Младост" започва държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли с участието на 23 клуба от цялата страна. То е за девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени. Утре шампионатът продължава от 9:30 до 12:30 часа, за ансамблови съчетания.

За първенството пристигат ръководителите на художествена гимнастика у нас - Илияна Раева и Мария Петрова, трикратната световна шампионка Мария Гигова, която ще е главен съдия, и главната треньорка на националния отбор Ина Ананиева.

Новото издание на футболния турнир "Мини Шампионска лига" за деца също е утре. Мачовете са на футболната база на "Звездичка" в комплекс "Славейков". Срещите между отборите ще бъдат общо 14 на брой.

В неделя зала "Младост" ще е домакин на два мача от първенствата на страната по хандбал при мъжете и волейбол при жените. От 13:30 часа е двубоят между "Фрегата" и НСА. Срещата е от осмия кръг в "А" група.

Волейболната среща между тимовете на "Бургас 2007" и шампионките от "Марица" - Пловдив от третия кръг в НВЛ е с начален час 16:00. Входът в зала "Младост" ще бъде свободен.