Маргарита Стаматова с нумерологичната прогноза за  септември
Маргарита Стаматова с нумерологичната прогноза за септември / netinfo
Когато по определен проблем вложите мисъл и сърце, задължително завършете с действие. Така ще имате мир и здраве, твърди нумерологът
Какъв ще бъде септември според нумеролога
98811
Какъв ще бъде септември според нумеролога
  • Какъв ще бъде септември според нумеролога

Кръстовден е с мощна енергия, лечителски аспект и с вибрация на числото 7. "Днес си поставете задача да наблюдавате себе си. Дали имате ли високи претенции и към кого са насочени те към вас или към другите. Ако те са насочени към другите, това означава, че в духовно отношение слизате надолу.

Това каза в рубриката "ЛаМалена" по Дарик-Бургас, нумерологът Маргарита Стаматова. По думите й днес е добър ден и да наблюдавате отношението на околните към вас. "Ако хората ви търсят и желаят вашата компания, значи сте на прав път в духовното си развитие, защото давате", обясни още нумерологът. 

Също днес всеки подарък като успех благодарност, материална придобивка са като "вдигнат палец" от духовния свят. Спънките през днешния ден пък говорят за промени, които трябва да направите, за да постигнете хармония. 

Маргарита Стаматова определи месец септември като най-спокойния за годината, но и много подходящ за смели решения. "През този месец има изпит - синхрон на мисли, чувства и действия. Трябва да си дадем конкретен отговор - това, което мисля и чувствам, има ли ясно резултатно действие. Да се опитаме да стоим в енергията на любовта, а не тази на страха. 
По думите й, хубаво упражение за това къде точно се намираме е да опитаме дори за нещо малко, по което сме мислили и сме вложили сърце, да го завършим с действие. "В противен случай хабим енергията си, чувстваме се разочаровани от нас самите и по-скоро пребиваваме в страха, а той разболява. Ние трябва да пребиваваме в радостта и спокойствието", категорична е Маргарита Стаматова.

Повече по темата, чуйте в звуковия файл от нумрологът Маргарита Стаматова в разговора й с Жени Гайтанджива: