/ netinfo
Росица Стоянова, майка на 17-годишния Илия Стоянов, който беше зверски пребит и имаше нужда от кръв след операцията, уведоми със социалната мрежа Фейсбук, че за днес, акцията за събиране на кръв е спряна.
 
Над 50 души дариха кръв за пребит ученик. Пращат банки и от Стара Загора

„Скъпи приятели, Искрено Благодаря на всички за съпричастността и оказаната помощ и подкрепа! За сега няма нужда днес от кръв. Ако се наложи утре“, написа майката на момчето. В спешната акция се включиха над 50 души.
 

Ученик е с опасност за живота след побой пред дискотека в Бургас

Стоянов пострада тежко след побой пред дискотека "Астория" в Бургас преди десетина дни, съобщиха от МВР. Оттам обявиха, че извършителят на нападението се издирва. Това е 18-годишният футболист Радостин Нгуен от София, който бил на проби в Созопол. Вече е образувано досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. Криминалисти са разпитали преки свидетели на инцидента между Стоянов и Нгуен, иззети са и записи от охранителните камери пред дискотеката. 

Към момента Илия е настанен в отеделението по "Реанимация" на УМБАЛ - Бургас. Лекарите го поддържат в изкуствена кома. Очаква се до дни, момчето да бъде преместено в отделението по "Уши, нос, гърло", съобщиха за "Дарик" от лечебницата. Състоянието му е стабилно.