Фотографска изложба на БФО “Усещане за черно и бяло“
Фотографска изложба на БФО “Усещане за черно и бяло“ / netinfo
Сдружение „Бургаска Фотографска общност“ за пореден път ще зарадва жителите и гостите на град Бургас с творбите на своите членове фотографи.
На 17 септември, понеделник, от 18.30 часа, в галерията на  „Дружество на художниците-Бургас“ в залата на „Александровска“ №22 творците от Сдружение „Бургаска Фотографска общност“ Ви канят на откриването на своята фотоизложба „Усещане за черно и бяло“.
Изложбата ще продължи до 28 септември, 2018 година.
Осемнадесетте автори от Бургаска Фотографска Общност, сред които има двама артисти на FIAP (Artiste FIAP, Mеждународна организация за фотоизкуство със седалище в гр. Берн, Швейцария), златни и сребърни медалисти и носители на призове от национални и международни фото салони,  показват  52  творби, в които изразяват своя поглед и усещане за красотата на света в  черно и бяло.
Сдружение „Бургаска Фотографска общност“ е една от значимите културни институции на община Бургас, членовете, на която утвърждават реномето, събитията, традициите и славата на Бургас не само в България, но и в общия ни европейски дом и по света.  Те са участвали  в международни салони и изложби в Италия, Гърция, Дания, Полша, Турция и в други страни.  БФО участва в културния календар на града ни  с традиционната си годишна изложба, вече десет от учредяването, изложбите „Черно и Бяло“, „Бяло“, „Приказки за Ева“, изложби по  случай деня на морето,  за градска мобилност, международният морски ден,  135 години „Пристанище Бургас“ и други.  
Изложбата „ Усещане за Черно и бяло“ е четвъртата по ред реализирана от авторите  на Сдружение „Бургаска Фотографска общност“ за 2018 година.
Творбите могат  да бъдат видени, както на страниците на фотографите, на интернет страницата на организацията: bfo.bg; във Facebook  групата „Бургаска фотографска общност“.
Отделете няколко минути за изложбата на БФО “Усещане за черно и бяло“ в  галерията на  „Дружество на художниците-Бургас“ в залата на „Александровска“ №22 от 18.30 часа на 17 септември, 2018 г,. понеделник до 28 септември, 2018 година.
Уверени сме, че фотосите ще ви харесат.