Шикозното обзавеждане е осигурено от магазин Каза Декор – представител на хитовата марка КАРЕ, специално за най-романтичното събитие за 2018 г. в календара на Бургас  #ОсмелиСеДаКажешДа.
Шикозното обзавеждане е осигурено от магазин Каза Декор – представител на хитовата марка КАРЕ, специално за най-романтичното събитие за 2018 г. в календара на Бургас #ОсмелиСеДаКажешДа. / netinfo
S-класата в дизайнерските мебели  на немската марка КАРЕ премиерно ще бъде представена на 14 февруари в откритото студио на Дарик Бургас, което ще бъде пренесено от „Вардар“1 в алуминиева пергола пред сградата на Общината.
Шикозното обзавеждане е осигурено от магазин Каза Декор – представител на хитовата марка КАРЕ, специално за най-романтичното събитие за 2018 г. в календара на Бургас  #ОсмелиСеДаКажешДа.

Кампанията е на Дарик радио-Бургас , със съдействието на Община Бургас.  Утре, кметът на града Димитър Николов лично ще бракосъчетае  влюбените двойки.  

Церемониите ще стартират малко след 12.15 часа в специално изградения  сватбен кът от цветя и кристал, аранжиран от „Брилянтин“, в пергола на ВИП Пласт.  Каза Декор ще постави финалния щрих – водещи и репортери ще предават на живо от най-модерното радио студио – висшия пилотаж в интериорния дизайн.

„Повече дизайн, отколкото пари“- с това мото арт екипа на Каза Декор разбива стериотипите и диктува нов стандарт в обзавеждането“, каза управителят на фирмата Йорданка Михайлова.  

С над 4000 продукта, всеки уникален в различни стилове - започвайки от бляскавия Glame Rock, популярния Industrial стил съчетаващ груби дърво и метал и достигайки до ръчно инкрустирани мебели от мангово дърво от серия Puro, марката КАРЕ предлага не просто мебели за всеки вкус, а цялостни решения.

Продуктите можете да намерите в Бургас, Мол Плаза, ниво 2 - в магазин Каза Декор