Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”
Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени” / netinfo
Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”
21259
Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”
  • Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”

Петъчното фрийк шоу „Шведска маса" отново радиоразпръсна в ефира  безподобна тъпотевичност и гейзери от дебилност и всичко това стана с мълчаливото съгласие на Центъра за психично здраве.

В това юлско издание страдащите от радиологорея  Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон  посветиха време на казуса „Отзоваването на бургаския рапър Маниака от парламента заради песните , които е изпял преди 6 години"

Във фейсбук профила на предаването „Svedska Masa"  се появиха 27 коментара, като авторите им издигнаха глас в защита на хип-хопъра, а освен това се скараха и помежду си. Водещите ги четоха в несвяст в рубриката „Масов делириум" и дори изстреляха втори въпрос: "Защо политиците у нас слушат чалга, а не харесват рап?

Заради особено голямата си оригиналност, с козметика бяха възнаградени Мария Овагемова и Момчил  Момчилов, който дори беше написал мнението си в рап рими.

Точно Максимовсон редеше черни прокоби, че никой нямало да се обади и звънна Ники Константинов, който подкрепи бургаското момче и заяви, че политиците слушат чалга, защото тя е в душите им. Накрая същият обясни, че там където ухае на култура, не се усеща вонята на цървула.

Стоян Георгиев звънна в откритата телефонна линия и изрази мнението си, че в предаването се преекспонира случая „Йосифов" и че медиите са го разкъсали. Един вид обвини и водещите в кръвожадност. По същото време Максимовсон ядеше мазен сандвич, а Калудовсон мазно се опита да излезе от ситуацията с куп глупави разсъждения.

Веселин Тодоров се обяви за постепенното и поетапно развитие, затова препоръча на Тодор Йосифов да се развива още четири години, да натрупа знания и след това пак да влезе в парламента.

Радостин Русев обясни, че политиците у нас са основно от село, като поясни, че един политиците е жител на село Банкя и затова слуша чалга, а не рап. Слушателят препоръча да бъде написан руски рап за премиера, за да бъде разбрана и осъзната тази музика. Русев разви тезата, че хип-хопът е музика от САЩ и трябва да се пее на английски, но родните политици не знаели чужди езици и затова не вдявали за какво се пее. Според него премиерът знаел само руски, председателят на парламента и той знаел само тоз език, а останалите от правителството също. После водещите изпаднаха в бурна радост  и го възнаградиха с козметика.

Старият бургазлият Николай Каридов призова двамата водещи да не се правят на „отворени" и да престанат да говорят простотии, после ги посъветва да пуснат нещо интелектуално, защото простотията им била голяма. Максимовсон гневно и с леден тон обясни, че това предаване винаги ще бъде храм на тъпотата и никога няма да се пусне нищо интелектуално, а Калудовсон пак мазно и лицемерно призова колегата си да радиоразпръснат нещо за любовта между хората и накрая в ефира се разля поредната серия от сапунения сериал „Непресъхващо лове".

В него главните герои Стамат и Хортензия окончателно се разделиха, Стамат страда, Хортензия пък хич...в края на серията хормонално завихрената девственица свали сутиена си и излезе от дома си по нощите. Какво ли ще да става с това момиче???

Така се изниза предаването, което слушателите ще запомнят с потресаващото идиотско звучене на водещите.

По-важната част от бруталната простотия на двамата чуйте в звуковия файл под снимката